Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 07.09.2016.
15:36
Vestionline A
"Gasprom" je diplomatskim kanalima dobio prve dozvole turskih vlasti za realizaciju "Turskog toka" posle obnove rada na projektu ove godine i sada počinje njegova realizacija, navodi se u saopštenju ruske kompanije.
Sreda 07.09.2016.15:57
Amerikanci i EU su potpuno izgubili u Turskoj. Turska je dobila potpunu vojnu zaštitu od strane Rusije a Rusija je dobila eksteritorijalnost gasovoda u Turskoj koju ima pravo braniti svim sredstvima pa i od Turske i izlaz gasovoda na granice EU u Grčkoj. Ukrajina je konačno potpuno izgubila i krnju Ukrajinu čeka građanski rat nakon kojeg će Ukrajina prestati da bude država. USA i Britanija su izgubile "gasni rat" a najveći dobitak u EU su ostvarile Grčka, njemačka i Italija. Od ostalih, ključnu poziciju prema EU su dole Makedonija, Srbija i Republika Srpska koje će sada Rusija braniti sve agresivnije i svim sredstvima isto kao i Crnu Goru bez obzira na milove narko-Montenegrine.
Sreda 07.09.2016.16:13
Amerikanci i EU su potpuno izgubili u Turskoj. Poraz je potpun i temeljan. - Turska je dobila potpunu vojnu zaštitu od strane Rusije a - Rusija je dobila eksteritorijalnost gasovoda u Turskoj koju ima pravo braniti svim sredstvima pa i od Turske i - Rusija je dobila trajan i neopoziv direktan izlaz/konekciju gasovoda na granice EU u Grčkoj. - Ukrajina najveći gubitnik. Ukrajina je konačno potpuno sve izgubila i sada „krnju“ Ukrajinu čeka građanski rat nakon kojeg će Ukrajina prestati da bude država. - USA i Velika Britanija su izgubile "gasni rat". - Najveći dobitnik „gasnog rata“ je globalno prostor zapadnog dijela kontinentalne EU bez Britanije a posebno enorman geopolitički dobitak i ključnu energetsku geopolitičku ulogu sada su dobile neke Balkanske države. a) Najveći dobitak u kontinentalnoj EU su ostvarile Grčka, Njemačka i Italija. b) Od ostalih, ključnu poziciju prema EU su dobile Makedonija, Srbija i Republika Srpska koje će sada Rusija braniti sve agresivnije i svim sredstvima isto kao i Crnu Goru bez obzira na milove narko-Montenegrine. c) Najveći Gubitnik na Balkanu je Bugarska a u istočnom dijelu kontinentalne EU su Poljska, Češka, Slovačka i Rumunija. Te države su prevarene od strane USA, Britanije i Njemačke i trpjeće nevjerovatno veliku vojnu, finansijsku, geopolitičku, infrastrukturnu i svaku drugu štetu. Gospoda istočno-evropski „Europejci su se zaigrali, stavili su sva jaja u jednu korpu, stavili su sve na kocku i izgubili sve zajedno sa njihovim porobljivačima i kolonijalnim gospodarima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)